Naast de verkoop en het onderhoud en reparatie van uw personenauto, bedrijfswagen, camper of oldtimer, zorgen wij bij Garagebedrijf Maaike Aleven ook voor de APK. Daarbij controleren wij niet alleen op alle wettelijke punten, wij doen meer dan dat! Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een extra controle bijdraagt aan een betere conditie van uw voertuig, zullen wij altijd op extra punten controleren. Door tijdig eventuele gebreken te constateren, voorkomen wij dat u problemen met uw voertuig ondervindt of erger nog, dat u stil komt te staan met uw voertuig.

Voor een APK-keuring hanteren wij vaste tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Vaak kunt u, onder het genot van een vers kopje koffie, wachten op de keuring van uw voertuig. Indien nodig kunt u kiezen voor vervangend vervoer als u geen tijd heeft om op de APK te wachten. Hier kunt u naar vragen bij het maken van een afspraak.

Personenauto's | €44,95

Zowel Benzine als Diesel
Vanaf 1 juli 2022 is er een toeslag van € 25,00 voor alle diesel voertuigen.

Maak een afspraak

Bedrijfsauto's | €64,95

Zowel Benzine als Diesel
Vanaf 1 juli 2022 is er een toeslag van € 25,00 voor alle diesel voertuigen.

Maak een afspraak

Campers | €84,95

Zowel Benzine als Diesel
Vanaf 1 juli 2022 is er een toeslag van € 25,00 voor alle diesel voertuigen.

Maak een afspraak

 

·         Vanaf 1 juli 2022 worden alle Diesel voertuigen met de deeltjesteller gemeten bij een APK keuring.

·         De afkeur grens is 1 miljoen deeltjes per kubieke meter.

·         Bij afkeur van personenvoertuigen tot en met bouwjaar 2016 kan de eigenaar van het voertuig gebruik maken van een overgangsregeling. De eigenaar van het voertuig gaat dan meer wegenbelasting betalen (fijnstoftoeslag).

Tevens zijn wij hét adres voor het keuren van uw camper of oldtimer. De tarieven hiervoor verschillen en zijn afhankelijk van de leeftijd en het model. Informeer vrijblijvend naar de tarieven.

Copyright (c) 2016, Garagebedrijf maaike aleven, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: i’m Storm - internet, media & reclame