Als dochter van een garagehouder is Maaike Aleven geen onbekende in de automobielbranche. Zowel haar opa, haar vader als haar broer komen uit het vak. Het is dan niet zo gek dat zij een eigen bedrijf is gestart. Waar opa is begonnen met een garagebedrijf én een ambulancedienst is de mobiliteitsbranche de loop van de jaren enorm veranderd.

Vandaar dat Maaike zich samen met haar collega Johan zich richt op het onderhoud van uw personenauto, bedrijfswagen, camper en zelfs oldtimer. Van regulier onderhoud tot APK. Alles merkonafhankelijk en gericht op Service met een hoofdletter 'S'. Waar Johan van Schaik zich voornamelijk bezig houdt met de technische kant van het vak richt Maaike zich op de planning, administratie en het klantcontact. Zo wordt de traditie binnen de familie Aleven voortgezet in een nieuwe generatie.

Met de kwaliteit die de naam Aleven met zich meedraagt en gericht op de toekomst, staat Garagebedrijf Maaike Aleven garant voor een zorgeloze mobiliteit. Uniek bij Garagebedrijf Maaike Aleven is dat zij ook voor campers, met een maximum van 3.500 kilo lediggewicht, het onderhoud en de APK kunnen uitvoeren. Kortom Maaike Aleven is hét garagebedrijf voor uw mobiliteit.

Of het nou gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het onderhoud of de APK keuring van uw voertuig, bij Maaike bent u aan het juiste adres.

Copyright (c) 2016, Garagebedrijf maaike aleven, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: i’m Storm - internet, media & reclame