Ons motto is: voor ons is geen reparatie te gek! Voor elk merk en reparatie kunt u bij ons terecht. Daarbij krijgt u service met een hoofdletter 'S'. Zo is het onderhoud van uw auto bij ons altijd 'Onderhoud op Maat'. Geen standaardprijzen maar scherpe tarieven, afgestemd op het benodigde onderhoud voor uw voertuig.

Hoe werkt dat dan, onderhoud op maat?
Allereerst controleren wij uw auto op gebreken. Dan bepalen wij, in nauw overleg met u, wat er gedaan gaat worden. Daarbij krijgt u van ons een scherp tarief. Zo betaalt u nooit voor zaken die niet nodig zijn. En betaalt u dus nooit teveel. Naast dat wij zo uw voertuig in perfecte conditie houden, leveren wij deze altijd weer van binnen schoongemaakt af.

Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij ook onderdelen leveren die niet merkgebonden zijn. Deze hebben exact dezelfde kwaliteit maar zijn veel gunstiger geprijsd. Daardoor bent u minder kwijt voor uw onderhoud.

Mocht het u een keer niet schikken om tijdens onze reguliere openingstijden het onderhoud of de keuring aan uw voertuig te laten uitvoeren? Dan kunt u ook gerust een afspraak maken buiten deze tijden. Laat u eens informeren over de mogelijkheden.

Naast het onderhoud van uw auto of bedrijfsauto kunnen wij als een van de weinigen in de regio ook uw camper onderhouden. Onze werkplaats is daarvoor extra hoog en wij hebben een speciale brug staan waardoor wij alle voorkomende werkzaamheden aan de camper kunnen uitvoeren.

Klik hier en maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt, reparatie of APK.

Copyright (c) 2016, Garagebedrijf maaike aleven, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: i’m Storm - internet, media & reclame